Sjukgymnastik/Fysioterapi, kiropraktik & Massage Med Känsla

Få Rätt Hjälp, I Rätt Tid

På vår centralt belägna mottagning erbjuder vi dig sjukgymnastik/fysioterapi, kiropraktik och massage i Malmö. Vi behandlar bland annat idrottsskador, rygg- och nacksmärta, muskelbesvär och graviditetsrelateradsmärta. Fysioterapeuterna är anslutna till Region Skåne och du kan därför boka tid remissfritt. Patientavgiften är 200 kr. Högkostnadskort och Frikort gäller. Man kan använda friskvårdsbidraget till massagebehandingar.

Är du under behandling eller vill komma på massage kan du boka tid här nedan.

Idrottsskador

Vi har erfarenhet från bland annat bollsporter, kampsport och löpning. Skador hos unga, gamla, elitidrottare och motionärer, alla är välkomna!

Smärta

Fysioterapeutisk behandling av rygg- och nacksmärta, artros, led- och muskel smärta, foglossning och annan graviditetsrelaterad smärta. Massage ökar välbefinnande.

Gruppträning

Vi har Mindfulness med The Mind Lab, och gruppträning 1 kväll/v där patienter kan boka in sig för att få tillsyn i sina övningar.

Rehabträning

Det är viktigt att träning efter operation och skada påbörjas så snart som möjligt. Det underlättar för att normalisera funktion, rörlighet och snabbare läkning.

Nybesök hos fysioterapeut/sjukgymnast & kiropraktor

Vid första besöket får du berätta om dina besvär och vi gör en undersökning. Genom att provocera samt lindra dina symtom kommer vi fram till vilken struktur som är symtomgivande. Utifrån detta lägger vi tillsammans med dig upp en behandlingsplan och mål. 

Fysioterapi: terapeuterna jobbar primärt med muskel- och ledrelaterade besvär och använder oss av manuella tekniker, rehabträning, akupunktur och tejpning. Vi kan hjälpa dig med bland annat idrottsskador, rygg- och nacksmärta, graviditetsrelaterade besvär, rehabträning efter operation och artros.

Kiropraktik: Caroline arbetar med manuella tekniker för ryggrad, muskulatur och extremiteter.

Boka hos sjukgymnast/fysioterapeut: Vid bokning av nybesök är det enklast att meila via knappen Boka Nybesök. Är du under behandling väljer du knappen Boka Återbesök istället.

Boka hos kiropraktor: Boka både nybesök och återbesök via knappen Boka Kiropraktor.

Prislista:
Fysioterapi: 200 kr patientavgift, högkostnadskort och frikort gäller
Kiropraktik: Nybesök 600 kr, Återbesök 450 kr
Massage: Klassisk massage från 450 kr / Helkroppsmassage från 750 kr / Gravidmassage från 750 kr

Om oss

Samtliga terapeuter på Friskare Fysik är sjukgymnaster/fysioterapeuter, kiropraktorer eller massageterapeut. Fysioterapeut är detsamma som sjukgymnast, och är ett namntillägg då vår kår ansåg att vi behövde uppdateras. 

Här på Friskare Fysik är vi måna om att bemöta patienterna på bästa sätt, skapa en atmosfär för trivsel, positiv och uppbyggande energi, lugn och rörelse.

Shirin Zarur

Legitimerad fysioterapeut

Kontaktuppgifter:

040 - 651 31 21

shirin@friskarefysik.se

Shirin tog sjukgymnastexamen på Karolinska Institutet 2004 och har en förkärlek för idrott och rörelse, kvinnohälsa och framför allt graviditet. Hon har en specialist i Idrottsmedicin och Master of Science från Linné universitetet med ämnesområde idrottsmedicin, samt en pågående specialistutbildning inom kvinnors hälsa (gynekologi, obstetrik och urologi) med inriktning graviditetsrelaterade besvär. Behandlingsmetoder som används är rehabträning, akupunktur och triggerpunktsbehandling med nål.

Jobbar helst med:

 • Gravida patienter
 • Svanskotesmärta
 • Bäcken och bäckenbotten
 • Träning och rehab efter förlossning
 • Idrottsskador inom områdena knän och fötter

Per Olof Thor-Liljedahl

Legitimerad sjukgymnast

Kontaktuppgifter:

0735 - 89 00 00

per@friskarefysik.se

Per utexaminerades till legitimerad sjukgymnast 1991 vid Göteborgs universitet och arbetade i tre år för den offentliga sektorn i Sverige och Danmark. Sedan 1995 arbetar Per som privat sjukgymnast tillhörande Region Skåne i Malmö. Hans inriktning har alltid varit rörelseapparaten med hänsyn till funktion och smärta, med vidareutbildningar inom akupunktur, ledmobilisering och triggerpunktsbehandling med nål.

Jobbar helst med:

 • Akut smärta
 • Kronisk smärta
 • Huvudvärk
 • Axelsmärta
 • All rygg- och nacksmärta

Caroline Lagerlöf

Legitimerad kiropraktor

Kontaktuppgifter:

040 - 15 44 11

caroline@friskarefysik.se

Caroline innehar en 5-årig masterutbildning inom Kiropraktik vid Anglo-European College of Chiropractic i England. Sedan 2013 har hon arbetat och verkat i Sverige med svensk legitimation. Den kiropraktiska behandlingen som Caroline ger omfattar såväl ryggraden och muskulaturen. Olika tekniker används för resten av kroppen, exempelvis axlar etc.

Att arbeta med en bred variation av patientgrupper har alltid varit en rolig utmaning då förståelse för kroppen som helhet är grundläggande. Syftet med behandlingarna är att patientens kropp ska fungera bättre i det långa loppet. Förutom fokus på den akuta smärtan vid behandlingen är även preventiva åtgärder. Under utbildningen utvecklade Caroline även ett specialintresse för gravida och barn, vidareutbildning inom detta har därför också varit fokus.

Priser:
Nybesök: 600 kr

Återbesök: 450 kr

Julia Sälde

Diplomerad massör

Kontaktuppgifter:

0736-162334

salochfrid@gmail.com

Julia utbildade sig till diplomerad massör 2020 på Hälsoteket i Malmö och arbetade 1,5 år som massör på Milstenen Spa & Massage. Hon har sedan dess startat företaget Säl & Frid och har vidareutbildat sig till massageterapeut med inriktning på rörelse- och muskelsmärta vid Malmö Massageskola. Julia erbjuder även gravidmassage.

Mer info och bokning

Jobbar med:

 • Helkroppsmassage 60/75/90 min
 • Klassisk massage 30/45/60 min
 • Gravidmassage

Hitta till oss

Stora Nygatan 40, 211 37 Malmö

Försäkringspatienter

Vi har avtal med flera försäkringsbolag som tillhandahåller rehab via privata sjukvårdsförsäkringar