Om Friskare Fysik

Företaget Friskare Fysik Skåne AB startades officiellt våren 2016, men utvecklades till egen klinik hösten 2017. Då hyrde vi först in oss på Friskis & Svettis Heleneholm, men flyttade till egna lokaler 2019. I starten var vi bara en sjukgymnast och en fysioterapeut, men har vuxit till oss och utökat med kiropraktor och massör för att effektivt komplettera varandra. Vi har lite olika inriktningar vilket gör att vi täcker in områdena smärta, akut smärta, bäckenhälsa och rehabträning på ett bra sätt.

Välkommen!

Lokal

Vi har en stor, öppen och gemytlig lokal med en avkopplande miljö i centrala Malmö. Lokalen ligger en trappa upp med hiss från markplan. Det finns handikapp WC med skötbord och dusch, behandlingsrum och rehab/träningsutrymme.

Portkod behövs för att komma in, vilket du erhåller vid bokningstillfället.

Tillgänglighet

Det är god tillgänglighet till oss via bussar på hållplats Studentgatan som ligger 1-2 min bort, samt närhet till Gustav Adolfs Torg (ca 5-7 min promenad). Kör du bil så kan du parkera på omkringliggande gator, samt i P-hus Hansa som är närmast, samt P-hus Anna och P-hus Petri som ligger lite längre bort.

Samarbetspartners

Logotyp Barnmorskegruppen Öresund, BMGO
Logotyp BVC Bambino
Logotyp försäkringsbolag SOS International
Logotyp Folksam försäkringsbolag
Logotyp Falck Healthcare försäkringsbolag
Logotyp IF försäkringsbolag